Til toppen

Krabbeteiner

Sorter etter: Anbefalte

Krabbeteine 10kg, skottemodell.

Svært kraftilg og solid krabbeteine. Fisker også hummer svært bra.
20006
 

Flekkerøyteina sml. bar Krabbeteine

Lettere utgave av sammenleggbar krabbeteine. Laget med tanke på hobbyfiskere, men brukes også av yrkesfiskere.
20001
 

Hummerteine / Krabbeteine 9kg

Hummerteine/krabbeteine 8kg rektangulær
19005
 

Krabbeteine plast 14kg

Krabbeteine på ca. 14kg laget i plast.
20007
 

Vestlandsteina

Vestlandsteina ordinær er en av våre mest solgte hummer- og krabbeteine. Ypperste kvalitet!
19021
 

Vestlandsteina m/gummibendsling

Ligger ekstremt godt på bunnen og er vanvittig slitesterk.
19020
 

Hummerteine 2XL

18KG - 140mm inngangsringer
19004
 

Krabbefiske med krabbeteiner blir stadig mer populært. Bruk av krabbeteiner er både effektivt og enkelt, så lenge du bruker teiner av god kvalitet. Hos OK Marine finner du et godt utvalg i krabbeteiner og skotteteiner som er utviklet i samarbeid med yrkesfiskere.

Produktutviklingsprosessen er langvarig, og vi bruker mye tid på alt fra materialvalg til utforming og produksjon. Kvalitet i alle ledd er viktig for at krabbeteinene skal kunne leve opp til dine høye forventninger.

Krabbeteinene og skotteteinene er også grundig testet og utprøvd i praksis – av både hobbyfiskere og yrkesfiskere. Tilbakemeldingene vi får er at krabbeteinene fisker godt, er praktiske å bruke og holder høy kvalitet.

Alle krabbeteinene og skotteteinene oppfyller dagens krav med minst to sirkelformede fluktåpninger på minimum 80 millimeter. Se også utvalget i ulike fluktåpninger og råtnetråd, som er pålagt å bruke til sikring av rømmingshull.

Se igjennom utvalget i krabbeteiner og skotteteiner – velg mellom sammenleggbare varianter, krabbeteiner i plast eller i galvanisert pvc-belagt stål med nett. Velg mellom krabbeteiner og skotteteiner i ulike størrelser fra 8 kg. til 12 kg.

Dersom du har spørsmål eller kommentarer – kontakt oss gjerne. Vi setter stor pris på konstruktive tilbakemeldinger, og hjelper deg mer enn gjerne med å velge riktig utstyr!