Til toppen

Rensefisk 2-delt gardinskjul

Varenummer: 0029
Fra:

inkl. mva.

Gardinskjulprinsippet gjør at du enkelt kan tørke skjul på merdkant for å holde det rent. På 2-delte gardinskjul er tarestrengene delt på midten. Dette designet gjør at du kan trekke halve delen av skjulet inn merdkant, så nokkes bunntauet opp og skjulet kan da tørkes langs merdkanten eller i egnede daviter, mens den andre halvparten fortsatt henger ute i merd. Det er viktig at skjulene tas opp til tørk før det er for mye groe på skjulene. Gardinskjulene leveres i forskjellige utførelser (ant. tarestrenger, avstand, taretykkelse osv.). Vi anbefaler å sette skjulene ut i korridorer i V-form, der avstanden mellom skjulveggene er på ca. 2,5 meter. Da oppnår man nedbremsing av laksen inne i rensefisken sitt miljø, som igjen vil føre til at rensefisken har enkel tilgang når den skal beite lus. Se våre animasjonsvideoer for bruk og vedlikehold.

 

 

Dobbelbrettet 250g

Trippelbrettet 140g

Antall tarestrenger

12stk

12stk

Dybde

10m

10m

Total lengde

13,75m

10,5m

Materiale

Armert PE

Armert PE

Taretykkelse

250g pr. kvm

140g pr. kvm

Nedlodding pr. tarestreng

3kg

3kg

Avstand mellom tarestrenger

1,00m

1,25m

Areal pr. m tare

4,6 kvm - dobbelbrettet

7,2kvm – trippelbrettet

Areal total overflate

552 kvm

864 kvm

Anbefalt mengde rognkjeks/små leppefisk

5520 stk

8640 stk

Anbefalt mengde stor leppefisk

690 stk

1080 stk


Vi kan også lage 2-delt gardinskjul tilpasset (taretype, antall strenger osv.) etter ønsker. Ta kontakt med oss for mere info.

Hvorfor skjul fra oss?

OK Marine er produsent og leverandør av rensefiskskjul med lengst erfaring i bransjen. Vi har levert rensefiskskjul satt i systemer i nesten 10år. Gjennom samarbeid med de fremste på rensefisk har vi i vår fartstid fått gode erfaringer om hvordan skjulene skal være sammensatt for å være effektive, holdbare og mest mulig groefrie. Det kan små detaljer som utgjør store forskjeller. Eks. kan være doble bendslinger og forsterkede syinger på utsatte steder. Vi jobber kontinuerlig med at skjulene våre skal være best på markedet.

Vi har også brukermanualer og veiledere om oppsett/bruk av rensefiskskjul. Ta kontakt med oss så sender vi den til deg. Vi tilbyr også å bli med på utsett av skjul og andre produkter.

Blåse HL 3 Rød

32182