Til toppen

Rensefisk 4-delt gardinskjul

Varenummer: 28032

inkl. mva.

Rensefiskskjul til rognkjeks og leppefisk. Skjulet er designet for å enkelt kunne håndtere store mengder skjul og samtidig enkelt kunne tørke på merdkant.

Gardinskjulprinsippet gjør at du enkelt kan tørke skjul på merdkant for å holde det rent. På 4-delte gardinskjul er tarestrengene delt i 4 «panel». Dette designet gjør at du kan trekke 1/4 eller 2/4 av skjulet inn merdkant, så nokkes bunntauet opp og 1/4 (2/4) av skjulet kan da tørkes langs merdkanten eller i egnede daviter, mens de andre 3/4 (2/4) fortsatt henger ute i merd. Det er viktig at skjulene tas opp til tørk før det er for mye groe på skjulene. Gardinskjulene leveres i forskjellige utførelser (ant. tarestrenger, avstand, taretykkelse osv.). Vi anbefaler å sette skjulene ut i korridorer i V-form, der avstanden mellom skjulveggene er på ca. 2,5 meter. Da oppnår man nedbremsing av laksen inne i rensefisken sitt miljø, som igjen vil føre til at rensefisken har enkel tilgang når den skal beite lus. Se våre animasjonsvideoer for bruk og vedlikehold.

 

 

Trippelbrettet 250g

Antall tarestrenger

32stk

Dybde

10m

Total lengde

18m

Materiale

Armert PE

Taretykkelse

250g pr. kvm

Nedlodding pr. tarestreng

5kg

Avstand mellom tarestrenger

60cm

Areal pr. m tare

7,2 kvm - trippelbrettet

Areal total overflate

2304 kvm

Anbefalt mengde rognkjeks/små leppefisk

23040 stk

Anbefalt mengde stor leppefisk

2880 stk

 

Vi kan også lage 2-delt gardinskjul tilpasset (taretype, antall strenger osv.) etter ønsker. Ta kontakt med oss for mere info.

 

Hvorfor skjul fra oss?

OK Marine er produsent og leverandør av rensefiskskjul med lengst erfaring i bransjen. Vi har levert rensefiskskjul satt i systemer i nesten 10år. Gjennom samarbeid med de fremste på rensefisk har vi i vår fartstid fått gode erfaringer om hvordan skjulene skal være sammensatt for å være effektive, holdbare og mest mulig groefrie. Det kan små detaljer som utgjør store forskjeller. Eks. kan være doble bendslinger og forsterkede syinger på utsatte steder. Vi jobber kontinuerlig med at skjulene våre skal være best på markedet.

Vi har også brukermanualer og veiledere om oppsett/bruk av rensefiskskjul. Ta kontakt med oss så sender vi den til deg. Vi tilbyr også å bli med på utsett av skjul og andre produkter.

Blåsesett

Komplett blåsesett til "Rensefisk 4-delt gardinskjul"
32184
 

Taupakke til "Rensefisk 4-delt gardinskjul"

Komplett taupakke til "Rensefisk 4-delt gardinskjul"
28034